Logo spreken in het openbaar


VIP coaching

Mind Tuning ®

Problematiek

Pieter Frijters

 

VIP Vertrouwenspersonen

Voor wie?

Garanties


Inschrijven nieuwsbrief


Bezoek ook:
www.mindtuning.nlFoto's trainingslocatie


Het exclusieve internet magazine Managersonline.nl schreef hierover:

Pieter Frijters opent trainingscentrum
11 januari 2004 - Pieter Frijters, één van de bekendste topcoaches op het gebied van presenteren, heeft in Waddinxveen zijn eigen trainingscentrum geopend. Op een totaaloppervlak van ruim 150 vierkante meter is een multifunctionele leer-, coach- en lunchruimte gecreëerd. De inrichting van de zakelijke penthouse is een van hoogwaardig Italiaans design, kunst, sfeervolle verlichting en warm, doch functioneel meubilair. Het straalt daardoor kwaliteit én gezelligheid uit.

Guido Decoussemaecker
De opdracht aan de bekende binnenhuisarchitect Guido Decoussemaecker van Go - Living uit Krommenie was om een zakelijke ruimte te creëren die uitermate functioneel moest zijn, maar tevens aan één kant over moest gaan in een gezellige plek met loungebank en zitjes, waar mensen kunnen netwerken. Aan de andere zijde van het de ruimte is een huiskamerachtige hoek gemaakt met een zeer grote eettafel om gezamenlijk te kunnen lunchen. Aan weerszijden van het penthouse bevinden zich twee grote dakterrassen.

Lichtplan
Guido Decousssemaecker is er uitermate goed in geslaagd om een unieke locatie te creëren waar iedereen zich meteen thuis voelt en bovendien heeft hij een lichtplan gemaakt waar ieder moment met verlichting de juiste sfeer kan worden gecreëerd.

Sneltraining
Frijters geeft zijn bekende Sneltraining Spreken in het openbaar vanuit de nieuwe locatie. De ruimte zal ook worden gebruikt voor coaching en behandeling van mensen met burnout- en fobieklachten.


Copyright © 1999 - 2020 Pieter J.G. Frijters. Alle rechten voorbehouden.